3 ВІДМІННОСТІ ПАЕЛЬЇ ВІД ПЛОВУ

19.04.2018
o.fomina

Скажемо відразу: різниця є і дуже суттєва. Власне, спільного у цих двох страв тільки одне: рис. Як і той факт, що швидко приготувати цей рис не вдасться.

1. Національна приналежність

Паелья – іспанська страва, а плов – узбецька (ну якщо мислити ширше – східна)

2. Посуд для приготування

Паелью готують в круглій металевій сковороді з двома ручками, як у каструлі, а плов – в казанку або глибокій сковороді.

3. Приготування

Рецептів паельї та плову існує сотні. При цьому є одне схоже правило: рис в процесі приготування ні в якому разі ніхто ніколи не перемішує.

Ну а різницю Ви зможете дізнатись вже цієї суботи у WISH Restaurant, адже тут будуть готувати велику паелью.

Паелья й келих сангрії у подарунок зроблять Ваш суботній вечір по-іспанському гарячим.

популярне
Фітнес
Детальнiше
SUP-тури
Детальнiше